Nyheder fra K KERAMIK

Jeg har været i gang med at prøve noget nyt, denne krukke er opstået ved, at jeg tænkte at verden er andet end birkestammer og krammevaser.

Jeg er så heldig at få lov til at undervise unge mennesker på The MARK kollegiet, som er beliggende Brøndby Boulevard Jeg samt Naya fra kollegiet havde en event i tirsdags med 17 unge mennesker, som alle ville prøve at forme og dekorere stentøjsler. De formede kopper i ca. to timer, på videoen kan i se hvordan der arbejdes. Deres...

Leret bliver udrullet, skåret efter en skabelon og bliver bukket til en vippeskål. Gå ind og se videoen og bliv klogere på hvorfor det ikke bare er ligetil at få fremstillet.

Her ser I en skål som er produceret i en hævekurv i bambus, som normalt bruges til brød. Her har jeg brugt den til at lægge udrullet ler i og trykket den til så man kan se mønstret fra kurven.